1D műszempillák

A Gold Lashes 1D (hagyományos 4D) műszempillákat légbuborékos technológiával gyártják, így jóval könnyebbek és tartósabbak, mint a régi hagyományos, tömör 3D műszempillák. Tövüknél mikroporózus szerkezetűek, így a ragasztó erősebb kötést tud létrehozni. A természetes szempilláknál könnyebb, így egyáltalán nem érezhető. Viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között. Víz, izzadtság és könnyálló, bizonyos utóápolási tanácsokat betartva nyugodtan sportolhat, szaunázhat, úszhat és még alvás közben sem kell aggódnia a rugalmas műszempillái miatt.

A műszempillák estében háromféle meghatározó tényezőről beszélhetünk, mint a vastagság, ív és a hossz.

Vastagság

0,10mm
Abban az esetben ajánlott, mikor vendégünk minimális változtatást szeretne vagy nagyon világos-vékony pillákkal rendelkezik. Kiváló 2D duplzó technikához!

0,15mm
Legkeresettebb vastagságú műszempilla. Általában a saját szempillákkal megegyező vastagságú, így a legtermészetesebb hatást kelti. Puha, fényes és könnyen illeszkedik a saját szempillánk vastagságához.

0,20mm
Dúsabb hatást keltenek, mint a 0,15mm vastag szempillák, azonban már kevésbé természetes. Erősebb szálakra applikáljuk őket, keverhetjük igény esetén a két egymást követő vastagságú szálat. Határozottabb, feltűnőbb látványt nyújt.

0,25mm és 0,30
Tartunk raktáron 0,25mm és 0,30mm extra vastag szempillákat is, de tapasztalatunk szerint hamarabb leesnek a tartó szempillával együtt. Ez azért van, mert súlyuk miatt már nagy megterhelést jelentenek a természetes szempilláknak!

Ív

J-curl
Az általánosan elterjedt J-curl pilláknál íveltebbek, de tövüknél egyenesebbek, így észrevehetetlenül illeszthetők a természetes pillákhoz. A GOLD LASHES legújabb gyártás- technológiájának köszönhetően dúsabb hatásúak és rendkívül könnyűek. Tövüknél mikroporózus szerkezetűek, így a ragasztó erősebb kötést tud létrehozni.

C -curl
A C-curl szempillák a J-curl műszempilláknál íveltebbek, kifejezetten csábos külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Mélyen ülő szemeknél, illetve rejtett szemnél, szemüveget viselő vendégeinknek kifejezetten ajánlott az íveltebb műszempillasor.

D -curl
Extra íveltségű, elsősorban azoknak ajánljuk akiknek nagyon íveltek a saját pilláik Egyes szemformák esetében kombinálni is lehet a C-curl szempillákkal.

Hossz

8-9-10-11-12-13-14-15-16mm

Mindennapokra, különleges alkalmakra, esküvőre.

  • extra hosszú és extra vastag
  • többféle színes szempilla – lila, kék, pink
  • különböző színekben pompázó swarovski kristályok