4D műszempilla töltés ára

Általánosságban elmondható, hogy 2-4 hetente pótoljuk a szempillákat, attól függően kinek mennyi ideig marad tartós a felhelyezés. Az árakat időarányosan ajánlatos kalkulálni:

  • 2, 3 illetve 4 hét után 3.000 és 10.000 Ft közötti összeget érdemes elkérni,
  • ha a szempilláknak több mint a fele lepotyogott, ajánlott a maradék pillákat leoldani, és új egyenletes szettet építeni (természetesen töltés árban).

A pilláink 6-8 hetente cserélődnek, ezért előfordul, hogy a műszempilla a saját szempillánkkal együtt hullik ki, ez nem azt jelenti, hogy a ragasztás nem tökéletes, csupán a szempilla növekedés elérte azt a fázist (telogén fázis végét), amikor már kihullik és megkezdődik az új szempillák osztódása.

A nagyon kicsi szálakra nem tudunk felhelyezni műszempillát, mert még nem elég erősek és hosszúak ahhoz, hogy megtartsák a ráhelyezett szálat. A szempillagyártó cégek a telogén fázis elejét jelölik meg megfelelő időszaknak, amikor érdemes felhelyezni a természetes szempillára műszempillát. Ajánlásuk szerint saját szempillánknál 1,5 x-el nagyobbat nem helyezhetünk fel, mert szempilla súlyánál fogva nem tudja megtartani a nagyobb szálakat. Ebben az esetben károsodhatnak saját szempilláink, illetve a szem bevörösödhet, begyulladhat, mert nem bírja el a hosszabb szálakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 3 =