4D műszempilla

Gold Lashes 4 Dimenziós Szálas műszempilla

4d műszempilla

Felhelyezés ára 8.000 Ft –  bármelyik 4D pillából!

  • Könnyű, súlytalan
  • Természetes hatású
  • Extra tartós
  • Ellenálló, vízálló
  • Made in USA & Korea

Felhelyezésenként 1db speciális 4D műszempilla fésű/kefét adunk ajándékba minden kedves vendégünknek, elősegítve a pillák szakszerű otthoni ápolást.

Milyen referenciái vannak cégünknek a szempilla-hosszabbítás területén?

Cégünk közvetlen üzleti kapcsolatban van az összes neves Dél-Koreai gyárral, ami a műszempilla fellegvára világszinten mérve. Közvetlen kapcsolat lehetőséget biztosít számunkra, hogy naprakészen, mindig a legújabb technológiával és termékekkel végezzük a szempilla-hosszabbítást. Természetesen garanciát vállalunk az elvégzett szolgáltatásra, 1 hétig ingyen pótoljuk a szempillákat, ha esetleg lepotyogna. Minőségi munkánkra pozitív visszajelzéseket kapunk, eddig ilyen esettel nem találkoztunk.

Magyarországon saját import cégünk az ACE Import Kft, rendelkezik a legnagyobb termékválasztékkal és a legnagyobb raktárkészlettel, ezért könnyedén ki tudjuk szolgálni vevőink és vendégeink igényeit egyaránt. Nálunk nem fordulhat elő, hogy nincs a vendég igényeinek megfelelő méretű pilla raktáron, hiszen cégünk raktára és referencia kozmetikája, a Wellness Kozmetika egy telephelyen van. Ezért bármely különleges kívánságot, akár különleges alkalmakra, mint pl.: esküvőre; valóra váltunk.