Műszempilla

Gold Lashes Szálas műszempilla – 1D-től 10D-ig

Előnyei:

 • Könnyű, súlytalan
 • Természetes hatású
 • Extra tartós
 • Ellenálló, vízálló
 • 1D-s műszempilla építéshez
 • Volume – több D-s műszempilla építéshez
 • Multi-D műszempilla építéshez

A hagyományos 4D műszempillát a több D-s műszempilla megjelenése óta 1D műszempillának hívják, mivel ennél a technikánál 1 természetes szempillára egy műszempilla szálat applikálunk.

Milyen referenciái vannak cégünknek a szempilla hosszabbítás területén?

Cégünk közvetlen üzleti kapcsolatban van több neves dél-koreai gyárral, ami a műszempilla fellegvára világszinten mérve. A közvetlen kapcsolat lehetőséget biztosít számunkra, hogy naprakészen, mindig a legújabb technológiával és termékekkel végezzük a szempilla hosszabbítást. Természetesen garanciát vállalunk az elvégzett szolgáltatásra, 1 hétig ingyen pótoljuk a szempillákat. Minőségi munkánkra pozitív visszajelzéseket kapunk, eddig ilyen esettel nem találkoztunk.

Cégünk 2006 óta foglalkozik a műszempilla hosszabbítással. Magyarországon saját import cégünk az ACE Import Kft rendelkezik az egyik legnagyobb termékválasztékkal és a legnagyobb raktárkészlettel, ezért könnyedén ki tudjuk szolgálni vevőink és vendégeink igényeit egyaránt. Nálunk nem fordulhat elő, hogy nincs a vendég igényeinek megfelelő méretű vagy ívű pilla raktáron, hiszen cégünk raktára és referencia kozmetikája, a Wellness Kozmetika egy telephelyen van. Ezért bármely különleges kívánságot valóra váltunk!

Referencia szalonunkban kizárólag szálas műszempilla hosszabbítást vállalunk, mivel ez jelenleg a legtartósabb és legszebb műszempilla.

Tincses műszempilla

A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál műszempilla összecsomózásából alakulnak ki. Ezeket a tincseket speciális ragasztóval rögzítjük a saját szempillák tövéhez. Egy szemre kb. 10-15 tincset lehet felhelyezni. Otthoni felhelyezése csak némi kézügyességet igényel.

A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt. Több különböző méretben létezik(S, M, L, XL). Tartóssága általában 1-2 hét. Ragasztótól függően vízzel, vagy oldószerrel távolítható el. Dörzsölni tilos!

A tincses műszempilla tövénél található csomók kissé zavaróak és láthatóak, ennek következtében nincs olyan természetes hatása, mint a szálas – 1D vagy Volume szempilla szetteknek. Továbbá tartósságuk össze sem hasonlítható.

Műszempilla Viselése

A tincses műszempilla hordható a mindennapokban, de alkalomra is kiváló. Amerikában már csak alkalmakra használják, maximum 1-2 napig hordják. Viselése hosszú távon nem ajánlott, mert a saját szempillák töredezettségét, megritkulását okozhatják, mivel a relatíve nehéz tincset nem egy szál szempillára ragasszuk fel, hanem több szempillára, így leesésekor egyszerre több szempillát is kitéphet, vagy letörhet. A tincses műszempilla azért alkalmas otthoni használatra, mert felhelyezése kevesebb kézügyességet igényel, és a tincses műszempilla ragasztók gumi alapúak, legfőbb összetevőjük természetes latex (gumi). Ezen előnye mellett a rövid tartóssága a hátrány, mert maximum 1-1,5 héten keresztül képes a megfelelő tartást biztosítani.

Szakszerű otthoni felhelyezés technológiája

 • Szempillákról a szennyeződések eltávolítása: erre a célra alkalmas sminklemosóval. (vízálló szempillaspirál használata eseetén csak kétfázisú olajos sminklemosóval)
 • Szempillákról a szennyeződések eltávolítása: erre a célra alkalmas sminklemosóval. (vízálló szempillaspirál használata esetén csak kétfázisú olajos sminklemosóval)
 • Szempillák zsírtalanítása: otthon erre a célra a tonic a legmegfelelőbb, viszont használatánál kerüljük a szembe jutását.
 • Előkészületek: Készítsünk elő egy hegyes végű csipeszt, majd a ragasztóból kis tálkába, esetleg üveglapra, végső esetben alufólia darabra cseppentsünk egy cseppet.
 • Tincses műszempillák felragasztása: Hegyes végű csipesz segítségével, óvatosan a tövüknél fogva emeljük ki a műszempillákat a tartóról. Majd a kiemelt műszempilla tincset fogjuk meg úgy, hogy bele tudjuk mártani a tövét a ragasztóba annyira, hogy a tövét ellepje, és kiemelve kis ragasztó gömböcske képződjön rajta. Ezután hozzáillesztjük a természetes szempilláink tövéhez kintről befelé haladva egyenletesen kb. 3-5 mm távolságot tartva a tincsek között.

A megfelelő ragasztási erő eléréséhez – ragasztótól függően- kb. 2 perc szükséges.
A kicseppentett ragasztók kb. 5-10 perc alatt megszáradnak, ezután új cseppet kell használni.

Szakszerű otthoni Műszempilla eltávolítás, leoldás technológiája

A legmegfelelőbb erre a célra, a tincses műszempilla ragasztóhoz kifejlesztett ragasztó eltávolító, oldószer.

 • Egy fültisztító pálcikát átitatunk az oldószerrel, majd csukott szem mellett óvatosan dörzsölgetjük addig, amíg a tincsek leválnak.
 • Az oldószerek oldási ideje különböző, általában 1-2 perc alatt már az összes tincs eltávolítható.
 • Az eltávolítás után nedves vattakoronggal távolítsuk el az oldószer maradványokat a tincses szempilláinkról.

Soros műszempillák széles választékban

A soros műszempilla kinézetére jellemző, hogy a pillák egymás mellett összekötve, sorban helyezkednek el. Az egybefüggő szempilla sorokat speciális ragasztóval rögzítjük a szempillák tövéhez. Alkalmakra kézügyességgel rendelkezők akár otthon is felhelyezhetik maguknak tincses műszempilla ragasztóval.

A tincses műszempillánál is könnyebben és gyorsabban felhelyezhető. A két sor gyakorlattal rendelkezők 5 percen belül felragaszthatják.

Különleges alkalmakra a soros műszempilla a legfelkapottabb, mivel széles választékban kapható színpadi hatást keltő változatokban is.
A gyors esti make-up nélkülözhetetlen kelléke is a soros műszempilla, amely vonzó külsőt kölcsönöz viselőjének. Könnyen feltehető és minden kellemetlenség nélkül leszedhető. Természetes, alkalmi, extrém hatású változatok.

Szakszerű otthoni felhelyezés technológiája

Otthoni felhelyezésre tincses műszempilla ragasztót használjunk.

Soros műszempillaSzempillákról a szennyeződések eltávolítása: erre a célra alkalmas sminklemosóval.(vízálló szempillaspirál használata esetén csak kétfázisú olajos sminklemosóval)
Szempillák zsírtalanítása: otthon erre a célra a tonic a legmegfelelőbb, viszont használatánál kerüljük a szembe jutását.
Előkészületek: Készítsünk elő kisollót és egy lapos végű csipeszt.
Soros műszempillák előkészítése:A csipesz segítségével emeljük fel az egyik sor műszempillát, majd a újaink közé fogva “U” alakba hajtva kissé mozgassuk meg. Ezzel a mozdulattal hajlékonnyá tesszük, így könnyebben felveszi majd szemünk ívét. Próbáljuk hozzá a saját szempilláinkhoz, ha túl hosszú a sor, akkor a kisollóval vágjuk méretre.
Soros műszempillák felragasztása:

A ragasztóval vékonyan és egyenletesen kenjük be a műszempilla sor tövét, majd várjunk pár másodpercet és illesszük a helyére. A csipeszt fogjuk meg fordítva és a hátsó részével nyomkodjuk rá a beragasztózott soros műszempillát a saját szempilláinkra úgy, hogy közben újunkkal alulról megtámasztjuk azt.

A megfelelő ragasztási erő eléréséhez – ragasztótól függően- kb. 2 perc szükséges.

Szakszerű otthoni eltávolítás, leoldás technológiája

A legmegfelelőbb erre a célra, a tincses műszempilla ragasztóhoz kifejlesztett ragasztó eltávolító, oldószer.

Egy fültisztító pálcikát átitatunk az oldószerrel, majd csukott szem mellett óvatosan dörzsölgetjük addig, amíg a tincsek Soros műszempillaleválnak.
Az oldószerek oldási ideje különböző, általában 1-2 perc alatt a soros műszempilla eltávolítható.
Az eltávolítás után nedves vattakoronggal távolítsuk el az oldószer maradványokat a szempilláinkról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + öt =