4D műszempilla

Gold Lashes 4 Dimenziós Szálas műszempilla

4d műszempilla

4D műszempilla előnyei:

  • Könnyű, súlytalan
  • Természetes hatású
  • Extra tartós
  • Ellenálló, vízálló

A hagyományos 4D műszempillát a több D-s műszempilla megjelenése óta 1D műszempillának hívják, mivel ennél a technikánál 1 természetes szempillára egy műszempilla szálat applikálunk.

Milyen referenciái vannak cégünknek a szempilla-hosszabbítás területén?

Cégünk közvetlen üzleti kapcsolatban van az összes neves Dél-Koreai gyárral, ami a műszempilla fellegvára világszinten mérve. A közvetlen kapcsolat lehetőséget biztosít számunkra, hogy naprakészen, mindig a legújabb technológiával és termékekkel végezzük a szempilla-hosszabbítást. Természetesen garanciát vállalunk az elvégzett szolgáltatásra, 1 hétig ingyen pótoljuk a szempillákat. Minőségi munkánkra pozitív visszajelzéseket kapunk, eddig ilyen esettel nem találkoztunk.

Cégünk 2006 óta foglalkozik a műszempilla hosszabbítással. Magyarországon saját import cégünk az ACE Import Kft, rendelkezik az egyik legnagyobb termékválasztékkal és a legnagyobb raktárkészlettel, ezért könnyedén ki tudjuk szolgálni vevőink és vendégeink igényeit egyaránt. Nálunk nem fordulhat elő, hogy nincs a vendég igényeinek megfelelő méretű vagy ívű pilla raktáron, hiszen cégünk raktára és referencia kozmetikája, a Wellness Kozmetika egy telephelyen van. Ezért bármely különleges kívánságot valóra váltunk.