4D pillák sajátosságai

Miért egyre népszerűbb a 4D műszempilla-hosszabbítás?

Tekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink hosszúsága és minősége, mintegy megkoronázza szemünk szépségét egy lágyan vagy határozottabban, hangsúlyosan ívelt sötét szempillasor.
Az eddig megszokott tincses, vagy soros szempillákkal ellentétben a Gold Lashes 4D szálas műszempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal, miközben fekete keretet alkotva a legtermészetesebb hatást keltve kiemelik a szemet.

A 4D műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, így egyáltalán nem érezhető. Viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között. Víz, izzadtság és könnyálló, bizonyos utasításokat betartva nyugodtan sportolhat, szaunázhat, zuhanyozhat, és még alvás közben sem kell aggódnia a rugalmas műpillái miatt .

4d pillák

Felhelyezésenként 1db speciális 4D műszempilla fésű/spirál adunk ajándékba minden kedves vendégünknek, elősegítve a pillák szakszerű otthoni ápolást.

Gold Lashes 4D műszempilla választék:

A 4D műszempillák felhelyezése estében háromféle meghatározó tényezőről beszélhetünk, mint a vastagság, ív és a hossz.

A vastagság kiválasztása a legfontosabb, ehhez rendelkezésünkre áll a következő választék referencia szalonunkban:

0,10mm Standard műszempilla
Abban az esetben ajánlott, mikor vendégünk minimális változtatást szeretne vagy nagyon világos-vékony pillákkal rendelkezik.

0,15mm Standard műszempilla
Legkeresettebb vastagságú műszempilla. Általában a saját szempillákkal megegyező vastagságú, így a legtermészetesebb hatást kelti. Puha, fényes és könnyen illeszkedik a saját szempillánk vastagságához.

0,20mm Vastag műszempilla
Még dúsabb hatást keltenek, mint a 0,15mm vastag szempillák. Erősebb szálakra applikáljuk őket, keverhetjük igény esetén a két egymást követő vastagságú szálat. Határozottabb, feltűnőbb látványt nyújt.

0,25mm Extra vastag műszempilla
Raktáron tartunk 0,25mm extra vastag szempillákat is, de tapasztalatunk szerint hamarabb leesnek a tartó szempillával együtt. Ez azért van, mert súlyuk miatt már nagy megterhelést jelentenek a természetes szempilláknak. Egy-egy kivételes alkalomra ajánljuk vagy csak bizonyos időszakra átmenetet képezve a két egymást követő vastagság között.

Az ív esetében rendelkezésünkre áll:

J-curl (VIP esetében J/A-curl)

Legkedveltebb szempilláink. Az általánosan elterjedt J-curl pilláknál íveltebbek, de tövüknél egyenesebbek, így észrevehetetlenül illeszthetők a természetes pillákhoz. A GOLD LASHES legújabb gyártás- technológiájának köszönhetően dúsabb hatásúak és rendkívül könnyűek. Tövüknél mikroporózus szerkezetűek, így a ragasztó erősebb kötést tud létrehozni.

C -curl (VIP esetében C/B -curl)

A C-curl szempillák a J-curl műszempilláknál íveltebbek, kifejezetten csábos külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Mélyen ülő szemeknél, illetve rejtette szemnél, szemüveget viselő vendégeinknek kifejezetten ajánlott az íveltebb műszempillasor. Egyes szemformák esetében kombinálni is lehet a J-curl szempillákkal.

D -curl (VIP esetében D/C -curl)

Extra íveltségű, elsősorban azoknak ajánljuk akiknek nagyon íveltek a saját pilláik. Egyes szemformák esetében Kombinálni is lehet a C/B-curl szempillákkal.

Választható hosszméretek: 7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18mm.

Az egyik legszélesebb raktárkészlettel rendelkező referencia szalonként a 4D műszempilla hossza esetében is ki tudunk szolgálni mindenfajta igényt.

Mindennapokra, különleges alkalmakra, esküvőre.

Különleges alkalmakra, esküvőre, fellépésre extra hosszú és extra vastag, 10 féle színes szempilla és 14 különböző színben pompázó swarovski kristály lehetőséget ad, hogy tekintetünkkel a társaság figyelmét magunkra irányítsuk. A színes műszempilla hétköznapi viselete Amerikában már elterjedt, de hazánkban is – korosztálytól függetlenül – egyre többen keresik.

Színek: Vörös, lila, kék, sárga, zöld, világos és sötét rózsaszín

A 4D műszempilla mennyire tartós, biztonságos?

A szempillahosszabbítás tartóssága 1-2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig terjed. Viselése során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyen leoldható erre a célra kifejlesztett ragasztóeltávolító géllel. A ragasztó maga a bőrrel nem érintkezik, így az allergiakeltő kockázata minimális. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.

A Gold Lashes szalonok a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik szempilla-hosszabbítást. Ezen technológia talán a legbiztonságosabb, az alkalmazott anyagok és termékek bevizsgáltak. Kivétel nélkül rendelkeznek a szükséges OÉTI engedéllyel.

Milyen szempillát válasszak?

A személyes konzultáció alkalmával, a saját szempilla adottságok figyelembevételével röviden átbeszéljük és közösen döntjük el mi a megvalósítható és mi az, amit szeretne látni reggelente a kedves vendégünk a GOLD LASHES 4D műszempilla-hosszabbítást követően.

Felhelyezés folyamata

A szempilla-hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyezünk a szem alá. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú műszempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Szemenként kb. 30-60 szálat “ültetünk” be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

A szempilla-hosszabbítás kb. 45-60 percet vesz igénybe.