Ancsi33 | A piacon létezik könnyen beszerezhető olcsó műszempilla ragasztó, használhatók ezen termékek a 4D műszempilla felhelyezéshez?

Műszempilla.hu válasza:

Sokan esnek abba a hibába, hogy megpróbálják a lehető legjobban leszorítani a felhelyezéshez szükséges eszközök beszerzési árát, nem figyelve a minőségre.  A szempillák idő előtt lepotyognak, nem egy érdeklődőnk volt, aki arra panaszkodott, hogy már másnap lepotyogott a pillák egy része. Ekkor részletesen átbeszéljük, hogy minden folyamatot helyesen végzett-e a kozmetikus, majd kiderül, hogy nem is a megfelelő ragasztót használta, hanem teljesen mást, amit nem 4D műszempilla felhelyezésre gyártottak. Ekkor javaslom, hogy próbálja ki Professzionális ragasztóink egyikét, majd keressen fel a tapasztalataival.  Javaslom minden kedves szempillaépítő kollégának, hogy ne használjunk olcsó könnyen beszerezhető ragasztókat, mert csak eredménytelenséget fog tapasztalni, a pillák összeragadhatnak, lepotyognak, sőt még allergiát is okozhatunk a vendégnek. A kínai ragasztók jelentős része fekete színezékkel színezett barkács pillanatragasztó. Ezek, a magas irritáció mellett rendkívül károsítják a természetes pillákat.
Természetesen nem ismerünk minden konkurens ragasztót, de több, mint 100-féle ragasztót teszteltünk ezen tapasztalataink fényében írtuk fenti véleményünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =