Gold Lashes kezdőkészletek

Vigyázzon, hamisítják termékeinket!   Eredeti termék –> elvárt minőség

Nemrég megjelentek az európai piacon a MAX2 és a GOLD LASHES termékekhez hasonló kinézetű, kiszerelésű termékek különböző márkanevek alatt. Ezen termékek távol-keleti másolatok, így nem tudják biztosítani azt a minőséget, amit termékeink esetében már megszokott.

A Goldlashes termékek gyártója és kizárólagos forgalmazója cégünk illetve cégünk viszonteladói hálózata.

GOLD Lashes / JB Lashes műszempilla készletek

Egyedülálló ajánlat!

kezdőkészletekJöjjön el egy műszempilla felhelyezésre és győződjön meg vendégként termékeink minőségéről, illetve tartósságáról. A felhelyezést követően 1 hónapon belül, tanfolyammal egybekötött professzionális vagy exkluzív szempilla-hosszabítás készlet megvásárlása esetén, a szempilla felhelyezés teljes összegét jóváírjuk .

Szeretnénk elérni, hogy hazánkban a vendégek körében a tartós szempilla hosszabbítás, vagy más néven 4 dimenziós műszempilla, mint minőségi és tartós szolgáltatás terjedjen el.

2005-ben az elsők között kezdtünk szempilla hosszabbítással foglalkozni. Ezen hosszú idő alatt megkerestük az összes gyártót és kipróbáltuk 3D, illetve 4D műszempilla termékeiket. Jelenleg több minőségi gyártót képviselünk közvetlenül, így biztosítani tudjuk a legkedvezőbb árakat garantált minőség mellett.

A szálas szempilla-hosszabbítás legnagyobb piaca köztudottan Amerika, azon belül is California. Itt a legkiélezettebb a gyártói konkurencia harca, ennek következtében csak a kiváló minőségű és igazán tartós termékeket gyártó cégek maradnak életben, ezek közül is kiemelkedik a JB LASHES népszerűsége.

A szempilla-hosszabbítás készletekben a szempillákon kívül mindig figyelje a fontos fogyó segédanyagokat, mint például az alátét párnákat, mikroszálas pálcikákat, szempilla fésűket is, mert általában csak 1-10 felhelyezésre elegendő mennyiséget tesznek a készletekbe. Így hiába hangzik jól a “több száz felhelyezésre elegendő” szlogen, ha valójában a készletből csak a szempillák tartanak ki addig, és rövid időn belül drága fogyó anyagokat kell vásárolnia a készlet mellé.

A GOLD LASHES összes terméke rendelkezik a hazánkban kötelező OÉTI engedéllyel.

” Szolgáltasson minőséget, amely a GOLD LASHES / JB LASHES termékeivel már rövid távon megtérül “

A készletek ára és tartalma, Szigetszentmiklósi központi szalonunkból történő megrendelés esetén érvényes. A viszonteladóinknál a készletek ára és a tartalma különböző lehet.

Megrendelés előtt feltétlen informálódjon a viszonteladójánál !