Gold Lashes szempilla építés

Vigyázzon, hamisítják termékeinket!   Eredeti termék –> elvárt minőség

Nemrég megjelentek az európai piacon a MAX2 és a GOLD LASHES termékekhez hasonló kinézetű, kiszerelésű termékek különböző márkanevek alatt. Ezen termékek távol-keleti másolatok, így nem tudják biztosítani azt a minőséget, amit termékeink esetében már megszokott.

A Gold Lashes termékek gyártója és kizárólagos forgalmazója cégünk illetve cégünk viszonteladói hálózata.

Professzionális szempilla építés Gold Lashes módra

Az utóbbi években a szempilla hosszabbítás, más néven 4 Dimenziós műszempilla a legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatások közé nőtte ki magát. A vendégek széles körében ismert, a média is preferálja, így jelentõsen megnőtt a kereslet iránta.

Gold lashes

A folyamat lényege, hogy természetes szempillasor ívét követve különbözõ hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként, speciális ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira. A Gold Lashes pillák vastagabbá és hosszabbá teszik a szempillákat, miközben természetes, egészséges hatást nyújtanak. Gold Lashes új fejlesztésű Volume UP 4 dimenziós műszempillák lényegesen könnyebbek az eddig ismert műszempilláknál. Nincs hozzá szokási idő, mert kényelmes viselet.

Hazánkban cégünk vezette be először a 4D műszempillát, melyek mára a legkorszerűbb műszempillák közé sorolhatók. Nem csak térben, hanem időben is megnövelve a tartósságot. Súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb és az eddiginél is jobban kíméli a saját, természetes pillákat. Ezenfelül a telogén fázis hosszát is megnövelve hosszabb időtartamra szavatolható az eredmény. Továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek.

Felületük még porózusabb, egyenetlenebb, melyet csak mikroszkópikus nagyításban lehet észrevenni. Ennek köszönhetően a ragasztó sokkal stabilabban, nagyobb felületen tud megkötni, ugyancsak növelve a tartósságot.

2012 márciusában vezettük be a Magyarországi piacra a legújabb fejlesztésű a tövénél is vékonyodó SLIMSTEM pilláinkat. A természetes pilla folyamatosan nő, ezért a felragasztott pilla töve kezdetben nem látszik, de pár hét múlva láthatóvá válik és ez esetenként észrevehető. A új SLIMSTEM pillákkal viszont a műszempilla töve is láthatatlan marad, ezért mindvégig tökéletesen természetes hatást kelt a műszempillasor.

Mely szempilla forgalmazó céget válasszam?

A következő tények felsorakoztatásával szeretnénk Önöknek vázolni a szempilla hosszabbítás világpiaci helyzetét, tekintve, hogy a szempilla hosszabbítás 2005-ös megjelenése óta gombamód szaporodnak a forgalmazók hazánkban, éppúgy mint az Európai Únióban.

A professzionális szempilla hosszabbítás világpiaca nem annyira bonyolult, mint amennyire azt sokan gondolják / állítják. A minõségi, professzionális termékek és alapanyagok jelentős része néhány Dél-koreai gyárból kerül ki. Nagyrészt tőlük vásárolnak a minõségi terméket kínáló forgalmazók. Természetesen ahány forgalmazó / viszonteladó, annyi márkanév. Ez vásárló szempontjából azért kedvezõ, mert szinte mindegy melyik professzionális forgalmazótól vásárol, ugyanazt a jó minõségû terméket kapja, csak más csomagolásban. Gyengébb minőségű távol-keleti termékek is megjelentek néhány éve, de szerencsére nem tudtak elterjedni, mivel többek között cégünk is kedvező áron kínálja a minőségi termékeket.

Egy elfogadott felhelyezési technika van, ezért a valóságban csak apró különbségek találhatók az egyes technikák között. Egyébként tapasztalataink szerint, ha a termékkör hasonló két cég között, akkor az alkalmazott technológia is hasonló.

Néhány információ cégünkről:

Cégünk saját márkaneve GOLD LASHES, de emellett az amerikai JB LASHES céget is képviseljük hazánkban. Termékeinket mi gyártatjuk, illetve közvetlenül gyáraktól szerezzünk be.

 1. Hazánkban az elsõ kezdőkészletet vezető szakkozmetikusunk vásárolta meg 5 évvel ezelőtt. Azóta is napi szinten több szempilla hosszabbítást végzünk referenciaszalonunkban, így talán kijelenthető, hogy a legnagyobb szakmai gyakorlattal rendelkezünk.
 2. Közvetlenül a gyártól vásárolunk, ezért termékeink árfekvése tartósan a legalacsonyabb. Ezen kívül áraink kiszámíthatók, alakulásunk óta nem emeltünk árat, sőt sok esetben jelentősen csökkentettük.
 3. Közvetlen gyári beszerzés miatt nem kell attól tartania partnereinknek, hogy jön egy új cég, aki még kedvezőbben kínálja ugyanazon termékeket.
 4. Magyarországon egyedül a mi cégünket szolgálja ki közvetlenül a gyárak nagy része. A többi forgalmazó kénytelen nagy forgalmazótól vásárolni, így ugyanazo
  n terméket drágábban tudja adni.
 5. Az általunk képviselt gyárak termékei, mint például a MAX2 termékek megtalálhatók, más magyar forgalmazónál is, természetesen magasabb áron.
 6. Legnagyobb raktárkészlettel rendelkezünk, mely egyben a legszélesebb termékpaletta is hazánkban. Ragasztóinkat havonta rendeljük, így mindig friss terméket kínálunk, s minél hosszabb eltarthatóság érdekében. Csak műszempillából több, mint 50 millió (50.000.000) szálat tartunk raktáron!
 7. Több, mint 5000 partnerünkkel magasan piac vezetőnek számítunk a Magyarországi piacon. Konkurenseinknek összesen nincs annyi partnere országosan, mint cégünknek. (könnyen ellenőrizhető térképes szalonkeresőnkben).
 8. Hazánkban szinte minden megyében van viszonteladónk és oktatóbázisunk, emellett 30.000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk házhoz az egész ország területén.
 9. Több országban van forgalmazónk, így pl. Svédországban, Ausztriában, Szlovákiában, Szerbiában és Romániában. www.goldlashes.com oldalunk segíti a nemzetközi forgalmazásunkat.
 10. Két eszköz kombinációjával sikerült egy apró újítást belevinnünk a szempilla hosszabbításba. A gyűrűs ragasztótartó és a szilikonpad kombinációja jelentősen lecsökkenti a felhelyezés idejét, továbbá kényelmesebbé és biztonságosabbá válik.
 11. Mivel szalonunk az oktatás mellett felhelyezést is végez, ezért tisztában vagyunk a kezdőkészletek és termékek leggazdaságosabb kiszereléseivel. Az általunk importált termékek kiszerelését hozzáigazítottuk a valós igényekhez, így kisebb anyagi megterhelést jelent az anyagok pótlása. Magyarán nem kényszerítjük a kollégákat nagy kiszerelésű termékek megvásárlására. A kedvező árfekvésű kezdőkészlet mellett, utánrendelésnél is a legkedvezőbb árakat kínáljuk és termékeinket az ország bármely pontjára rövid határidővel házhoz szállítjuk. Kezdőkészlet tanfolyammal együtt már 39.600.-Ft-tól! (Kozmetikusoknak, sminkeseknek, műkörmösöknek és egyéb szépségipari szakembereknek.)

Gold Lashes / JB Lashes pillák

JB Lashes gyárból kikerülő szempillákat a világon és hazánkban is, több jól csengő márkanév alatt forgalmazzák. A JB LASHES Amerikában az elsők között kezdett szempilla hosszabbítással foglalkozni, és kezdettől fogva egyike a legszélesebb termékpalettával rendelkező cégeknek. Minőségének köszönhetõen Hollywood kedvenc műszempillája. Elsõk között kezdte meg exportját, így mára az összes lakott kontinensen megtalálhatók képviseletei. A közvetlen gyártás garantálja az kedvezõ árakat, a kiváló minõség mellett. A kimagasló minõségű szempillák jelentős piaci szegmenshez juttatták a vállalatot az egész világon. A szempilla hosszabbítás termékek fejlesztésében élen jár, rendszeresen jelennek meg újdonságai.

Közvetlen gyártás – Kiváló minõség – Kedvezõ ár.

Cégünk a JB LASHES segítségével kezdte meg működését, de mára már saját brand-et is kialakítottunk, mivel több saját fejlesztésű termékkel is megjelentünk piacon.

Minőségre utaló információk:

 • anyacégnek igényes online megjelenése,
 • anyacég mögött egy, vagy több gyár áll,
 • anyacég márkanevét használja a forgalmazó is,
 • anyacég fõ tevékenysége a szempilla hosszabbítás,
 • termékpalettája széles, pl. megtalálhatók a 15-16mm hosszúságú pillák, a VIP és a VIP mix pillák 0,10 – 0,3 vastagságban is,
 • márkaneve a termékeken is megtalálható.

JB LASHES / GOLD LASHES KIRENDELTSÉGEK VILÁGSZERTE

janebeauty-kirendeltsegek-vilagszerte