Gold Lashes szempilla építés

Professzionális szempilla építés Gold Lashes módra

Az utóbbi években a szempilla hosszabbítás a legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatások egyikévé nőtte ki magát. A vendégek széles körében ismert, a média is preferálja, így jelentősen megnőtt iránta a kereslet.

A folyamat lényege, hogy természetes szempillasor ívét követve különböző hosszúságú műszempillákat helyezünk fel szálanként az 1D technikánál és tincsenként a Volume technikánál  speciális műszempilla ragasztó segítségével a vendég saját szempilláira.

Hazánkban cégünk vezette be először az akkor még 4D elnevezésű, ma már 1D-ként ismert műszempillát, melyek mára a legkorszerűbb műszempillák közé sorolhatók. Nem csak térben, hanem időben is megnövelte a műszempillák tartósságát. Súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb és az eddiginél is jobban kíméli a saját, természetes pillákat. Továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek. Felületük még porózusabb, egyenetlenebb, melyet csak mikroszkopikus nagyításban lehet észrevenni. Ennek köszönhetően a ragasztó sokkal nagyobb felületen tud megkötni, ugyancsak növelve a tartósságot.

Cégünk saját márkaneve GOLD LASHES, de emellett a dél-koreai Max2 Originale márkát is kizárólagosan mi képviseljük hazánkban. A Max2 Originale termékeket is már több mint 10 éve forgalmazzuk.

Néhány információ cégünkről:

Közvetlen gyártás – Kiváló minőség – Kedvező ár.

  1. Termékeinket mi gyártatjuk, illetve közvetlenül gyáraktól szerezzünk be!
  2. Hazánkban az első kezdőkészletet vezető szakkozmetikusunk vásárolta meg több mint 10 évvel ezelőtt. Azóta is napi szinten több szempilla hosszabbítást végzünk referenciaszalonunkban, így talán kijelenthető, hogy igen nagy szakmai gyakorlattal rendelkezünk.
  3. Közvetlenül a gyártól vásárolunk, ezért termékeink árfekvése tartósan a legalacsonyabb. Ezen kívül áraink kiszámíthatók, alakulásunk óta nem emeltünk árat, sőt sok esetben jelentősen csökkentettünk.
  4. Közvetlen gyári beszerzés miatt nem kell attól tartania partnereinknek, hogy jön egy új cég, aki még kedvezőbben kínálja ugyanazon termékeket.
  5. Magyarországon egyedül a mi cégünket szolgálja ki közvetlenül a gyárak nagy része. A többi forgalmazó kénytelen nagy forgalmazótól vásárolni, így ugyanazon terméket drágábban tudja adni.
  6. Az általunk képviselt gyárak termékei, mint például a MAX2 termékek megtalálhatók, más magyar forgalmazónál is, természetesen magasabb áron.
  7. Legnagyobb raktárkészlettel rendelkezünk, mely egyben a legszélesebb termékpaletta is hazánkban. Ragasztóinkat havonta rendeljük, így mindig friss terméket kínálunk, a minél hosszabb eltarthatóság érdekében.
  8. Hazánkban szinte minden megyéjében van viszonteladónk és oktatóbázisunk, emellett 10.000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállítjuk házhoz az egész ország területén.
  9. Több országban van forgalmazónk, így pl. Ausztriában, Szlovákiában, Szerbiában és Romániában. www.goldlashes.com oldalunk segíti a nemzetközi forgalmazásunkat.

Vigyázzon, hamisítják termékeinket! 

Nemrég megjelentek az európai piacon a MAX2 és a GOLD LASHES termékekhez hasonló kinézetű, kiszerelésű termékek különböző márkanevek alatt. Ezen termékek kínai másolatok, így nem tudják biztosítani azt a minőséget, amit termékeink esetében már megszokott.

A Gold Lashes termékek gyártója és kizárólagos forgalmazója cégünk illetve cégünk viszonteladói hálózata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 2 =