Gold Lashes tanfolyamok

Alap szintű szempillaépítő tanfolyam

Jöjjön el referenciaszalonunkba egy GOLD LASHES 4D műszempilla építésre és szerezzen vendégként saját tapasztalatokat a szolgáltatás minőségéről, illetve az eljárás tartósságáról. Amennyiben elnyeri tetszését az általunk nyújtott szolgáltatás és Ön is elérhetővé szeretné ezt tenni a vendégei számára, úgy a Kezdőkészleteink széles kínálatával igyekszünk ebben segíteni.Valamint a saját részre történő 4D műszempilla építés Önnek semmibe sem kerül, ha a felhelyezést követő 2 hónapon belül a tanfolyammal egybekötött két kezdőkészletünk, a Professzionális készlet vagy az Exkluzív készlet megvásárlása mellett dönt, mivel mi a teljes összeget jóváírjuk ezek egyikének megvásárlása esetén.Így Önnek semmibe sem kerül a saját műszempilla felhelyezés.

tincses-muszempilla

Mit nyújt Önnek a GOLD Lashes műszempilla építő tanfolyam?

A tartós 4D mûszempilla felhelyezése a már ismert tincses vagy soros műszempillák felhelyezésétõl teljesen eltérõ mozdulatsort illetve eszközhasználatot igénylő eljárás. Az applikáció precíz kivitelezésének alapja a biztos kéz vagyis a szem-kéz koordináció kifinomultsága. Az internetes videók, vagy oktató DVD-k nem alkalmasak a professzionális felhelyezési technika elsajátítására.Bemutatják a tartós szempilla hosszabbítás-dúsítás teljes folyamatát, de az esetleges felhelyezési hibákra és kockázati tényezőkre nem térnek ki és nem adnak válaszokat. Tapasztalataink alapján, az így “elsajátított” felhelyezések során túl sok sikertelen applikáció fordulhat elő, mely esetben akár 1-2 héten belül már leesik a műszempillák nagy része. Ennek az az oka, hogy a technológiából hiányoznak azok a fontos ismeretek és mozdulatok, amik garantálják a műszempillák tartósságát. A GOLD LASHES eszközfejlesztéseinek köszönhetően, hazánkban a legkorszerűbb felhelyezési technikát sajátíthatják el a tanfolyamainkra jelentkező szakemberek. Több, mint 100.000 darab műszempillát helyeztünk már fel! (közel 1500 felhelyezés), így tapasztalatainkat is átadva, a tanfolyamra jelentkezőket magas szintű oktatásban részesítjük.

Tanfolyamainkat hétfőtől-péntekig, minden munkanapon 9-17 óráig tartjuk, előzetes egyeztetést követően.

Bejelentkezni hétfõtõl-péntekig 9-17-óráig lehetséges a 1/8089911 telefonszámon.

A kis csoportos vagy az egyszemélyes szempilla-építő oktatás a hatékonyabb?

Mi az egyszemélyes oktatást javasoljuk, a képzésre jelentkező szakember által hozott és biztosított modellen.Ennek az az egyik legnagyobb előnye, hogy a gyakorlás teljes ideje alatt végig tudja az oktató kísérni a munkafolyamatot és minden ehhez szükséges mozdulat sikeres elsajátításában segíti a tanulót. Az egyéni felhelyezési problémák azonnal kiderülnek és azonnal megválaszolhatóak is, hiszen az oktató figyelme csak az Öné. Egyszerre maximum két kozmetikust oktatunk, hogy az általunk képzett szakemberek tökéletesen el tudják sajátítani a GOLD LASHES 4D műszempilla építő technológiát.

A hozott modellen való gyakorlás vagy két jelentkező szépségipari szakember egymáson, esetleg a próbababán történő applikáció-e az előnyösebb?

A GOLD LASHES tanfolyamon minden esetben a modelljén gyakorol a jelentkező. A legoptimálisabb, ha a képzésre jelentkező szakember az általa hozott modellen gyakorol a a tanfolyam ideje alatt.

Gondoljon csak bele, hogy az első felhelyezés időigényes, közel 2 órát is igénybe vehet, és ez mennyi türelmet kíván a modelljétől is.Ez esetben pedig jobb ha egy barátnő van a keze alatt, és nem egy idegen. Az esetleges bizonytalanság senki számára nem lesz kellemetlen.
A képzésben résztvevő így könnyebben megtanulja az eljárást, hiszen bátrabban megkérdezi ismerős modelljét, hogy milyen érzés a viselés, és a későbbiekben nyomon tudja követni a felhelyezés eredményességét, látja nemcsak az elvégzett munka eredményét is, miszerint mennyire tartós az Ön által felépített szempillasor.

A hazai tanfolyamok nagy többségében egymáson gyakorolnak a jelentkező kozmetikusok.

Gondoljon bele, milyen kellemetlen lehet egy addig ismeretlen kolléganőn gyakorolni, aki esetleg nehezen is viseli a procedúrát, vagy egyáltalán nem szimpatikus.

Próbababát semmiképp nem javasoljuk, hiszen nem tudja kellőképpen modellezni a természetes állapotokat.

Mi szükséges a tartós 4D műszempilla-építéshez?

A professzionális 4D műszempilla-építés lényegében éleslátást és megfelelő kézügyességet igényel. Emellett rendelkeznünk kell egy olyan kezelőszékkel, amit fekvő helyzetbe lehet állítani, mivel a felhelyezést a csukott szemmel fekvő vendégen lehet elvégezni.

Modellt a képzésre jelentkező szakembenek kell biztosítania.
Kezdetben kb. 1,5-2 órát igényel felhelyezésenként, majd lerövidül 1 órára.

Tanfolyamaink menete:

Mûszempilla felhelyezés oktatás

  • Kezdõ készlet tartalmának ismertetése
  • Egészség és biztonság
  • Szembetegségek ismertetése
  • Szakszerû szempilla-hosszabbítás elsajátítása
  • Gyakorlás modellen (a jelentkezõnek kell biztosítani)
  • Utóápolás ismertetése
  • Lakossági termékek ismertetése
  • Swarovski kristály felhelyezésének ismertetése a modellen

Tanfolyam plusz oklevél

Az oktatás idõtartama kb. 3-4 óra.

Ezen idõ alatt intenzív képzést biztosítunk, így tökéletesen el lehet sajátítani a szakszerû szempilla hosszabbítás technikáját. Az oktatás végén névre szóló hivatalos, GOLD LASHES oklevelet állítunk ki, amely magyarul, németül és angolul igazolja a szempilla-hosszabbítás tanfolyam sikeres elvégzését. A tanfolyamon résztvevõk weboldal linkjét online-marketig részlegünk elhelyezi a keresõkben elõkelõ pozíciót elfoglaló www.muszempilla.hu oldalon, ahol a lakosság részére bemutatjuk a Magyarországi GOLD LASHES / JB COSMETICS szalonokat, így segítve elõ az Ön érvényesülését.

A tanfolyam díja:

– Kezdőkészlet vásárlásakor ingyenes a tanfolyam, kezdőkészleteink már 39.600.-Ft -tól kaphatóak!
– Kezdõkészlet vásárlása nélkül 25.000.-Ft / fõ


Emelt szintű professzionális szempillaépítő tanfolyam

Célkitűzésünk, hogy a GOLD LASHES márkanév alatt szolgáltató szakemberek, a márkanévhez hűen, minőségi szolgáltatást végezzenek. Ezért az alaptanfolyam mellett létrehoztunk egy haladó képzést, melyen ellenőrizzük a felhelyezés szakszerűségét, illetve segítünk elsajátítani a professzionális szempilla építést. Emellett legújabb termékeink, 4D Ready, Multi D, tripla W pillák (három szálas 4D pilla), illetve a TWO-TONE kétszínű pillák.

4d-muszempilla

Aki sikeresen elvégzi a továbbképzést, sorszámozott professzionális szempilla építő oklevelet kap, és a weboldalunkon található szalonkeresőben úgy tüntetjük fel, mint professzionális szempillaépítő. Azon gyakorlott szempillaépítőknek ajánljuk, akik legalább 30 felhelyezést végeztek már.

A továbbképzés ára: 18.800.-Ft + Áfa (a felhasznált anyagokat, oklevelet tartalmazza)

Tanfolyamot nem konkrét idõpontokban, hanem az igények szerint hétfőtől-péntekig 9-17-óráig tartunk. Egyszerre csak két kozmetikust oktatunk, így tökéletesen el tudják sajátítani a szakszerû technológiát.

Modellt a jelentkezőnek kell biztosítania.

A tanfolyam ideje kb. 3 óra.

 

Figyelem!

Tanfolyamaink iránt érdeklődők számára felvilágosításunkban mindenkinek elmondjuk, hogy szempilla építő vállalkozáshoz  kozmetikus, vagy minimum szépségtanácsadó végzettség szükséges több vonatkozó jogszabály előírása szerint /többek között a 21/2010. (V.14.) NFGM rendelet, a 27/2016 (VIII.26.) NGM rendelet, a 27/2016. (V. 14.) NFGM rendelet stb. értelmében/.

Cégünk a jelentkezőket be tudja tanítani, azonban a  tanfolyami résztvevő saját kifejezett felelőssége, hogy a majdani vállalkozása kiváltásakor bemutatandó, a mindenkor aktuális jogszabályokban előírt végzettségekről szóló dokumentumokat a hatóságoknak bemutatni, jogosultságát igazolni tudja.

Kamarai tájékoztatás a Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztályának állásfoglalása alapján a kozmetikus szakemberek, vállalkozók és a tanfolyamot szervező cégek számára (2017-07-07)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata azzal a kérdéssel fordult a Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztályához, milyen végzettséggel végezhetők a következő tevékenységek gazdasági célból: smink, sminktetoválás, arc és testkezelések, műszempilla felhelyezése, szempillaépítés, szőrtelenítő eljárások, elektrokozmetikai készülékekkel végezhető kezelések arcon és testen: elektroporáció, mezopen, IPL ránctalanító/szőrtelenítő kezelés, HIFU, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás és az összes egyéb elektrokozmetikai készülékkel végzett alakformáló kezelések? Helyesen értelmezi-e, hogy a vonatkozó jogszabályok szerint, e tevékenységek KIZÁRÓLAG kozmetikus szakképesítéssel végezhetők, vagyis kozmetikus szakképesítéssel nem rendelkezők a felsorolt szolgáltatások elvégzésére nem jogosultak!

Vonatkozó jogszabályok:
– 2011. évi CLXXXVII. törvény a szakképzésről,
– 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről,
– 21/2010 (V.14) NFGM rendelet az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről
– 14 /2013 (IV.5) NGM rendelet a szakképzési kerettantervekről,
– 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről,
– 27/2012 (VIII.27) NGM rendelet a nemzetgazdasági miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről,
– 30/2016. (VIII. 31.) NGM rendelet a szakképzési kerettantervekről,
– 217/2012 (VIII.9) Korm. rendelet az állam által elismert szakképesítések szakmai követelménymoduljairól,
– Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere (FEOR-08)
– Gazdasági tevékenységek egységes ágazati osztályozási rendszere (TEÁOR’08)

A Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Főosztálya megerősítette a BKIK Kézműipari Tagozatának kérdéseiben felvetett szakmai jogértelmezését, azzal teljes mértékben egyetértett. Kijelenthető, hogy a Minisztérium hivatalos állásfoglalása is kötelezi a gazdasági szereplőket a vonatkozó jogszabályok maradéktalan betartására. Smink, sminktetoválás, arc és testkezelések, műszempilla felhelyezése, szempillaépítés, szőrtelenítő eljárások, elektrokozmetikai készülékekkel végezhető kezelések arcon és testen: elektroporáció, mezopen, IPL ránctalanító/szőrtelenítő kezelés, HIFU, rádiófrekvencia, kavitációs zsírbontás és az összes egyéb elektrokozmetikai készülékkel végzett alakformáló kezelések gazdasági célból kizárólag kozmetikus szakképesítéssel végezhetők.

A szálankénti műszempilla építést és a sminket a TEÁOR’08 (ÖTVJ tartalom) is, és a 150/2012 (VII.6) Korm. rendelet az Országos Képzési Jegyzékről is szabályozza, amely a tevékenység jogszerű végzéséhez Szépségtanácsadó, (új OKJ-s szakképesítés) vagy Kozmetikus szakképesítést ír elő.

Forrás: http://bkik.hu/kamarai-tajekoztatas-a-belugyminiszterium-okmanyfelugyeleti-foosztalyanak-allasfoglalasa-alapjan-a-kozmetikus-szakemberek-vallalkozok-es-a-tanfolyamot-szervezo-cegek-szamara/

 

Korábbi híradások is ennek értelmében következetesen tájékoztatják a szépségipari szolgáltatások iránt érdeklődő vállalkozni szándékozókat: