Árgarancia

Minden általunk forgalmazott termékre kiterjesztett árgaranciát vállalunk.

Árgarancia

Bátran hívja fel, vagy keresse meg cégünket levében, e-mailben vagy személyesen, amennyiben bármely termékünket más forgalmazó olcsóbban kínálja. Keresheti cégünket azután is, miután a nálunk már megvásárolt terméket máshol olcsóbban látta.

Még abban az eseben is keressen minket, ha hasonló, de nem teljesen eggyező márkájú, kinézetű, a két termék, melyeknek főbb paraméterei, tulajdonságai egyeznek pl. felhasználás módja, célja, a termék hatékonysága stb.

Alábbiakban részletezzük mit jelent pontosan az árgarancia, az érvényesítés módjait és feltételeit.

Mit jelent az árgarancia?

Ha más forgalmazónál olcsóbban találja meg ugyanazt a terméket, és ezt hitelt érdemlően bizonyítani is tudja, akkor a különbözetet készpénzben visszafizetjük, vagy termékünket a konkurens olcsóbb árán biztosítjuk Önnek

Mit jelent a kiterjesztett árgarancia?

Rendkívül kedvező árakon kínáljuk termékeinket. Ezért még abban az esetben is fontolóra vesszük az árgarancia érvényesítésének lehetőségét, ha a két termék nem teljesen ugyanaz a márka.

Fontos viszont, hogy:

  • a két termék csomagolási egysége megegyezzen,
  • a két termék főbb paraméterei, tulajdonságai egyeznek pl. felhasználás módja, célja, a termék hatékonysága stb.

Feltételek:

Az árgarancia kizárólag olyan termékre érvényesíthető, amelyet Magyarországon működő, kiskereskedelmi és/vagy nagykereskedelmi tevékenységként üzletben, vagy webáruházban áfás számlakiállítása mellett kedvezőbb áron árusítanak.

Az árgarancia nem érvényesíthető aukciós és más hasonló , pl. apróhirdetési oldalakon árusított termékekre.

A termékeknek bizonyíthatóan ugyanannak kell lennie, minden technikai, esztétikai és egyéb paraméterének pontosan meg kell egyeznie (márka, típus, méret, minőség/osztály, csomagolási egység, kiegészítő illetve ajándéktermék stb.).

Az árgarancia érvényesítése üzletünkben érvényesíthető, elérhetőségeink a Kapcsolat,térkép menüpontban találhatók.

Kiterjesztett Árgarancia érvényesítése:

Ha a vevő már korábban nálunk vásárolt termékre akarja érvényesíteni az árgaranciát, a következő dokumentumokat kell bemutatnia:

  • blokk vagy számla az érintett termék(ek) vásárlásáról és az adott termék alacsonyabb áráról.
  • a blokknak, vagy a számlának a termékeket beazonosítható módon kell tartalmaznia

Kolléganőnk ellenőrzi az árgarancia-igény jogosságát: ellenőrzi, hogy a vásárlás 30 napon belül történt-e, ellenőrzi, hogy a termék teljesen azonos-e (márka, típus, minőség stb.), illetve megfele-e a kiterjesztett árgarancia részben foglaltaknak.

Amennyiben az igényt jogosnak itéli meg az eljáró kolléganőnk, a két áru árának különbözetét visszatéríti Önnek készpénzben.

Amennyiben a vevő még nem vásárolt nálunk, azaz vásárlás előtt derítette ki a köztünk és konkurensünk közötti árkülönbséget, akkor is jár neki az árgarancia, a következő folyamat szerint, amennyiben a terméket megvásárolja:

Kolléganőnk ellenőrzi az árgarancia-igény jogosságát: ellenőrzi, hogy a vásárlás 30 napon belül történt-e, ellenőrzi, hogy a termék teljesen azonos-e (márka, típus, minőség stb.), illetve megfele-e a kiterjesztett árgarancia részben foglaltaknak.

Amennyiben az igényt jogosnak itéli meg, a megvásárolni kívánt terméket a konkurensünknél megtalálható alacsonyabb áron biztosítjuk Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + 12 =