MAX2 Black Golds Műszempillák

A Max2 márkanévtől eddig megszokott magas színvonalat képviselik műszempilláik, melyek fényes mélyfekete – ultra glossy – anyagból készültek, így ragyogóan kiemelik a vendégek tekintetét. Puha tapintású és rugalmas műszempillák, így viselésük kényelmes, észrevehetetlen. Rugalmasságának köszönhetően applikálásuk is könnyebb!

0,15 és 0,20mm vastagságban érhetők el. A Max2 prémium minőségű műszempilláknak van még előnye méghozzá a különböző speciális ívek. A már jól ismert J és C műszempilla ívek mellett a speciális ívű műszempillák (LJ, CO, O) is nagy hangsúlyt fektetett a gyártó cég, melyek nagyban könnyítik a szakemberek munkáját és növelik a szempilla szettek tartósságát.

Vastagság

0,15mm
Legkeresettebb vastagságú műszempilla. Általában a saját szempillákkal megegyező vastagságú, így a legtermészetesebb hatást kelti. Puha, fényes és könnyen illeszkedik a saját szempillánk vastagságához.

0,20mm
Dúsabb hatást keltenek, mint a 0,15mm vastag szempillák, azonban már kevésbé természetes. Erősebb szálakra applikáljuk őket, keverhetjük igény esetén a két egymást követő vastagságú szálat. Határozottabb, feltűnőbb látványt nyújt.

Ív

J-curl
Az általánosan elterjedt J-curl pilláknál íveltebbek, de tövüknél egyenesebbek, így észrevehetetlenül illeszthetők a természetes pillákhoz. A GOLD LASHES legújabb gyártás- technológiájának köszönhetően dúsabb hatásúak és rendkívül könnyűek. Tövüknél mikroporózus szerkezetűek, így a ragasztó erősebb kötést tud létrehozni.

C -curl
A C-curl szempillák a J-curl műszempilláknál íveltebbek, kifejezetten csábos külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Mélyen ülő szemeknél, illetve rejtett szemnél, szemüveget viselő vendégeinknek kifejezetten ajánlott az íveltebb műszempillasor.

O -curl
Az O-curl műszempillák íveltebbek a C-curl, valamint még a D-curl műszempilláknál is. Kiválóan alkalmazható mélyen ülő szemek kiemelésére, illetve szemüveget viselő vendégek számára.

CO -curl

A műszempilla szál C (1/3) és egy O (2/3) ívű pillarészből áll, az első egy harmada C ívű a könnyebb felhelyezés érdekében, majd O ívben végződik. A megszokott felhelyezési móddal applikáljuk a természetes pillákra. Kiválóan alkalmazható mélyen ülő szemek kiemelésére, illetve szemüveget viselő vendégek számára.

LJ -curl

Egy egyenes (1/3) és egy J (2/3) ívű pillarészből áll. Az egyenes részt a megszokott felhelyezési móddal applikáljuk a természetes pillákra. Tökéletesen alkalmazható rövid és egyenes természetes pillákra. Köszönhetően annak, hogy nagyobb kötési felületet biztosít tartósabb eredményt biztosít. Mélyen ülő vagy zárt szemeknél drámai hatást érhetünk el vele.

Hossz

8-9-10-11-12-13-14-15mm