Műszempilla ápolók

Ha a kozmetikus szakszerűen helyezte fel a műszempillát és a ragasztó szavatossága is megfelelő, akkor már csak az otthoni utóápolásra kell odafigyelnie a vendégnek. 2 napig nem érheti víz a műszempillát. Szaunába, szoláriumba illetve strandra 2 nap elteltével mehet a vendég. Szempilla dauert el kell kerülni. Csak olajmentes sminklemosót használhatunk sminkeltávolításra. Arctejet és sminkeltávolító kendőt nem szabad használni. Az olaj oldja a ragasztásunkat így ezeket el kell kerülni. Festhetjük a műszempillánkat abban az esetben, ha a szempilla spirálunk olajmentes és nem vízálló. De inkább csak a szempillánk végét fessük a tövéhez nem kell érnie a spirálnak.

Nem muszáj festeni mert spirálozás nélkül is olyan hatása van a műszempillánknak mintha kifestettük volna. A vízálló szempilla spirálok annyira megtapadnak a szempillán hogy nagyon nehéz lemosni, tönkretennénk a műszempillát. Dörzsölni és tépkedni tilos a műszempillát mert a saját szempillánk is kiesik így. 6-8 hetente szempilla váltásunk van tehát ha előfordulna, hogy kihullik akkor sem kell meg ijedni mert visszanő. Tehát ha az otthoni használatra tökéletesen odafigyelünk akkor 4-5 hétig kibírja a szempilla. 4-5 hét elteltével a negyede-fele hullhat ki a műszempillánknak. Mivel a saját szempillánk is hullik így evidens, hogy a műszempilla is ki fog vele hullani. A természetes szempilla élettartama is egyenként eltérő. A fixáló amit a felhelyezés végén használunk nagyban megnöveli a szempillánk élettartamát, tehát használata mindenféleképpen ajánlott.

Ha a természetes szempillánkat szeretnénk erősíteni, akkor otthon használhatjuk napi szinten a gyógynövényes tonikot,mely ápolja és kondicionálja a pilláinkat. A természetes és a műszempillára is használható a Max2-es gyógynövényes szempillaspirál amely ápolja is a szempillánkat. Nem csomósodik, nem mosódik el és tökéletesen dörzsölés nélkül le lehet mosni. Így nem károsítja se a felragasztott,sem pedig a saját szempillánkat.

 

Szempillaspirálok


Természetes szempilláink védelmére kevés gondot fordítunk, gondolunk itt arra, hogy tetszetős reklámok hatására sokan megvásárolnak a neves termékeket, amelyek esetleg elérik a kívánt hatást, ámde hosszú távon szempilláink töredezettségét, illetve ritkulását eredményezhetik. Az olajos alapú szempillaspirálok kőolaj származékokat tartalmazhatnak, amik kimutatottan károsíthatják saját szempilláinkat.

A Max2 vizes bázisú gyógynövényes szempillaspiráljai összetevőiknek köszönhetően kíméletesen ápolják szempilláinkat, sőt kifejezetten ajánlottak műszempillát viselőknek is. Naponta használhatók, akár érzékeny szemre is.
Eltávolításuk vizes bázisú lemosóval ajánlott.

 

Fixálók


Rendkívül tartós, ellenálló réteggel vonja be a természetes és a műszempillákat is.
Használatával megóvhatjuk a pilláinkat a környezet káros hatásaival szemben, elkerülhetjük töredezettségét. Műszempillák tartósságát jelentősen meghosszabbítja.
Használata hetente ajánlott, szempilla spirálozás előtt.
Csukott szem mellett, a kupakba épített ecsetes applikátorral vékonyan simítsa át a szempillákat, majd hagyja megszáradni, ami kb. 2 percet vesz igénybe.

Tonik


Csak a saját pillák ápolására kifejlesztett olaj tartalmú termék, mellyel erősíteni, regenerálni tudjuk a szempillákat. Ha hosszabb távon viseljük a műszempillákat, néha érdemes szünetet tartani, hogy a saját szempillák megerősödjenek. Mivel egy mű védelmet kap a szem a műszempillákkal a külső környezeti hatások ellen, így picit lelassul a saját szempillánk növekedése. Ez egy teljesen természetes folyamat, ahogy utána ha nincs műszempilla a regeneráció is. Normál esetben ez 2-3 hónap, de ha ápoljuk, tápláljuk a pillákat ez lecsökkenhet akár 1-2 hónapra is. Ha csak egyébként a természetes pillát szeretnénk erősebbé tenné, ápolni, akkor is kiváló.

 

 

Szemhéjtus


Ez az innovatív szemhéjtus, tartós viseletet eredményez, gyönyörű mélyfekete színe kiemeli a szemeket, akár műszempillát viselők  számára is. Mivel olajos sminklemosót nem használhatunk, mert az gyengíti a ragasztó tartósságát. Ennek következtében nehezen lehet megszabadulni az estére már feleslegessé vált sminktől, mivel vízzel lemosni nem könnyű. Ezért alkotta meg a Max2 Originale a VERY BERRY szemhéjtust, mely meleg vízzel könnyen lemosható, valamint táplálja a szempillák tövét és a szemhéjat. Másik fantasztikus tulajdonsága, hogy nem kenődik, nem maszatolódik, kiállja mozgalmas mindennapjaink próbáját, akár 48 órán keresztül a megfelelő megjelenést biztosítja.

 

Szempilla spirál / kefe


Kifejezetten a szálas műszempilla sérülésmentes kifésülésére, igazítására lett kifejlesztve. Reggelre a műszempilla szálak kicsit összekuszálódhatnak, ilyenkor szakszerűen ki tudjuk fésülni a pillákat segítségükkel. Nem gyengítik a műszempillák tartását és nem is tépik ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 7 =