Műszempilla története

Műszempilla történeteEyelashes history

Mint ahogy sok szépségipari termék, a műszempilla is Hollywoodban született. 1919-ben Phyllis Harver színésznek a Max Factor tincses műszempillát készített. Ettől kezdve indult el a műszempilla hódító útjára. Olyan csillagok, mint Sophie Loren, Audrey Hepburn, Doris Day, vagy Michael Jackson is műszempillák által tették még kifejezőbbé pillantásaikat. Hosszuk szerint vásárolhatók: XS, S, M, L, XL

A tincses műszempilla több évtizeden keresztül uralta a műszempilla piacot. Legújabb fejlesztése a csomó mentes tincses műszempilla, más néven dúsító pilla.

A tartós szempilla hosszabbítás, 3 Dimenziós vagy szálas műszempilla) 5-6 éve jelent meg, mint a tincses műszempilla továbbfejlesztett változataként. Szinte észrevehetetlen, viselése kényelmes és tartós. Választékával legkülönlegesebb igények is kielégíthetők. A tincses műszempilla választékához képest a méretkínálat óriási: 0.10mm, 0.15mm, 0.20mm, 0,25mm-es vastagságban és 7mm-16mm-es hosszban kaphatók.

Tincses műszempilla

A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál pilla összecsomózásából alakulnak ki. Ezeket a tincseket ragasztjuk fel a saját szempilla tövéhez. Ügyesebb kezűek akár otthon is felhelyezhetik maguknak. A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt. Négy különböző méretben létezik(S, M, L, XL). Tartóssága általában 1-2 hét. Vízzel, vagy oldószerrel távolítható el. Dörzsölni tilos!

Muszempillk

A tincses pillák tövénél található csomók kissé zavaróak és láthatóak. A tincses dúsító pilla hordható a mindennapokban, de alkalomra is kiváló. Amerikában már csak alkalmakra használják, maximum 1-2 napig hordják. Viselése hosszú távon nem ajánlott, mert a saját szempillák töredezettségét, megritkulását okozhatják, mivel a relatíve nehéz tincset nem egy szál szempillára ragasszuk fel, hanem több szempillára, így leesésekor egyszerre több szempillát is kitép vagy letör.

Soros műszempilla

A soros műszempillára jellemző, hogy a szálak egymás mellett, sorban helyezkednek el. Az egybefüggő szálakat a szempillák tövéhez ragasztjuk fel. Alkalmakra, ügyesebb kezűek akár otthon is felhelyezhetik maguknak tincses műszempilla ragasztóval.

soros műszempilla

Különböző méretekben, formákban léteznek. Különleges alkalmakra ajánlott, mivel látványa színpadi hatást kelt.

Cégünk több kozmetikai szakágban, köztük a műszempilla hosszabbításban is piacvezető, élen járunk az új termékek és az új technológiák bevezetésében, nem csak a hazai piacon, hanem több európai országban is. Büszkék vagyunk arra, hogy sok kozmetikai újdonság hazánkban elsőként nálunk jelent meg (pl. akkumulátoros mezopen, 4D műszempilla). Folyamatosan kutatjuk az újdonságokat, hogy azokat a világpiaci megjelenést követően elsőként hozhassuk el a hazai szakembereknek!

A műszempilla hosszabbításban cégünk saját márkaneve a GOLD LASHES, de emellett a Max2  márkát is kizárólagosan mi képviseljük Közép-Európában. Mivel termékeinket mi gyártatjuk, illetve közvetlenül gyáraktól szerezzünk be, gondosan ügyelve a magas minőségre, ezért termékeink árfekvése tartósan a legalacsonyabb.

A Gold Lashes műszempilla építés azoknak ajánlott, akik tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni a pilláikat. Szempillák széles választéka lehetőséget ad természetes hatású, illetve drámai, extrém hatás elérésére is.

A Gold Lashes műszempillák forradalmian új gyártástechnológiájának köszönhetően szinte súlytalanok, így viselőjük számára rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen viseletet jelentenek. Nem csak térben, hanem időben is növelik tartósságát.

  • súlyuk még könnyebb, ezáltal viselésük a megszokottnál is észrevehetetlenebb
  • továbbfejlesztett összetételüknek köszönhetően sokkal rugalmasabbak, így nehezebben sérülnek
  • felületük még porózusabb, egyenetlenebb, melyet csak mikroszkopikus nagyításban lehet észrevenni. Ennek köszönhetően a ragasztó  sokkal stabilabban, nagyobb felületen tud megkötni, ezzel növelve a tartósságát.

A  műszempillákkal együtt a műszempilla ragasztók is folyamatos fejlesztéseken esnek át, ezért jelenlegi MAXI SPEED és MAXI POWER ragasztóink erősebbek és tovább tartják fent a szempillákat, mint az általános ragasztók. Emellett az EU szabványoknak megfelelve, kevésbé irritálnak. A Gold Lashes műszempillákkal együtt a felhelyezés és tartósság még pontosabb és eredményesebb.

Gold Lashes szempillák felhelyezését kizárólag műszempilla tanfolyamot végzett szakember végezheti!

GOLD LASHES termékek előnyei:

  • rendkívül tartósak
  • folyamatos szempilla viseletet tesz lehetővé
  • nem tesznek kárt a saját szempillákban
  • viselésük kényelmes
  • nem érzékeny a vízre, párára, gőzre

 

Műszempilla