Műszempillát szeretne?

Miért válasszam a Gold Lashes szempilla felhelyezést?

Partner szalonjaink száma hazánkban immáron eléri az ezres nagyságrendet. Több ezer kozmetikus kollégánk tüntetett ki megtisztelő bizalmával anyagaink és eljárásaink iránt. Célunk, hogy a Gold Lashes szempilla hosszabbítást elérhetővé tegyük, mind vendég, mind pedig szolgáltató számára. 2006-tól folyamatosan bővítjük termékeink körét. A technológia lényege alapvetően nem változott, azonban rendelkezésre bocsájtottunk számos olyan jellegű műszempillát, ragasztót, kiegészítő és ápoló eszközt, amely tartósabbá teszi a szálas szempilla hosszabbítást.
Gold Lashes szakembereinket központi referencia szalonjainkban, illetve vidéki oktatóbázisainkon képeztük ki. Folyamatos támogatásunkkal segítjük szakmai fejlődésüket illetve látjuk el őket a szempilla építő iparág legújabb innovációival.

Biztonságos és tartós ragasztó alapanyagaink az Európai Uniós kritériumoknak 100%-ban megfelelnek!

Műszempilláink különböző íveltségben,  vastagságban,  hosszban és számos színben kaphatóak. A természetes pillaívtől az drámai hatás elérésére is tökéletes alternatívát nyújtanak.

Ha bármely további kérdés felmerülne keresse fel referencia szalonunkat Wellness Kozmetika, szakembereink állnak az Ön rendelkezésére bármely kérdés megválaszolásában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × egy =