Műszempillát szeretne?

Miért válasszam a Gold Lashes szempilla felhelyezést?

műszempilla

Partner szalonjaink száma hazánkban immáron eléri az ezres nagyságrendet. Több ezer kozmetikus kollégánk tüntetett ki megtisztelő bizalmával anyagaink és eljárásaink iránt. Célunk, hogy a 4D szempilla hosszabbítást elérhetővé tegyük, mind vendég, mind pedig szolgáltató számára. 2005-től folyamatosan bővítjük termékeink körét. A technológia lényege alapvetően nem változott, azonban rendelkezésre bocsájtottunk számos olyan jellegű pillát, ragasztót, kiegészítő és ápoló eszközt, amely időállóbbá teszi a szálas szempilla hosszabbítást.
Gold Lashes szakembereinket központi referencia szalonjainkban, illetve vidéki oktatóbázisainkon tréningeztük. Folyamatos támogatásunkkal segítjük szakmai fejlődésüket illetve látjuk el őket a szempilla építő iparág legújabb innovációival.

Biztonságos és tartós ragasztó alapanyagaink az Európai Úniós kritériumoknak 100%-ban megfelelnek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy minden egyes ragasztásra használt anyagunk regisztrálva van az EU-s CPNP portálon. A portálon kizárólag olyan termék regisztrációja lehetséges, amely az európai szabványoknak megfelelnek. A biztonságosság a ragasztóanyagok esetében igen kényes kérdés, mivel felhasználásuk a szem nyálkahártyához igen közel esik.

Műszempilláink 3 különböző íveltségben, 5 féle vastagságban, 10 féle méretben és számos színben kaphatóak. A természetes pillaívtől az drámai hatás elérésére is tökéletes alternatívát nyújtanak. Ha bővebb betekintést szeretne nyerni a felhelyezés folyamatába, kérem szánjon pár percet e rövid video megtekintésére.

 

Ha bármely további kérdés felmerülne, keresse az Önhöz legközelebb eső Gold Lashes szalont, szakembereink állnak az Ön rendelkezésére bármely kérdés megválaszolásában.