Szem és szempilla formák

Tartós szempilla-hosszabbítás

A Gold Lashes szalonok a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik a szempilla hosszabbítást, mint esztétikai szolgáltatást. Termékeink az Európai Uniós elvárható minőségbiztosítási rendszerének eleget tesznek, alkalmazásuk kimagaslóan biztonságos. Kivétel nélkül rendelkeznek az elvárt OÉTI engedélyekkel.

Szem és szempilla formákA szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A 4D szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat helyezünk az alsó szemhéjra. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük a saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb megjelenést biztosítsa. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. Szemenként kb. 30-60 szálat “ültetünk” be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

Felhelyezését műszempilla tanfolyamot végzett szakember végezheti!

A 4D műszempilla hosszabbítás kb. 45-60 percet vesz igénybe.

Szempilla formák

Ajánlott követnünk a saját szempillák méretét, értelem szerűen a belső szemzugba kisebb mérettel kezdjük a felhelyezést, majd fokozatosan növeljük kifelé a méreteket. Egy felhelyezés során általában 3-4 féle mérettel dolgozunk. A keretek között is 2 féle keretet különböztetünk meg:
Természetes szempillasor:
Ebben az esetben a szem közepén helyezkednek el a leghosszabb pillák, és a szem két sarkában méretarányosan kisebb pillákat helyezünk fel.
„Macskás” tekintet:
A szempillasor hosszát „megnöveljük” , a szem külső zugába hosszabb szempillákat teszünk. A belső szemzugból fokozatosan haladunk a szem közepéig, majd hosszabb szempillákkal dúsítjuk a keretünket.

W szempillák, vagy több ágú pillák
Szempillák dúsítására használjuk, többféle méretben léteznek, előnye, hogy egy szálra 3 szálat helyezhetünk fel, anélkül, hogy „mű” hatást érnénk el. A viszonylag „vékonyabb” pillák is jól megtartják a W pillákat, nem lesz „csomós” a ragasztásunk, mert ugyanolyan elven működnek, mint a „szálankénti” szempilla hosszabbítás. Közkedvelt a ritka szempillákkal rendelkező hölgyek körében.