Szem és szempilla formák

Tartós szempilla-hosszabbítás

A Gold Lashes szalonok a legkorszerűbb technológiával és eszközökkel végzik a szempilla hosszabbítást, mint esztétikai szolgáltatást. Termékeink az Európai Uniós elvárható minőségbiztosítási rendszerének eleget tesznek, alkalmazásuk kimagaslóan biztonságos.

A szempilla hosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A természetes szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató szempilla alátéteket helyezünk az alsó szemhéjra. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük a saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb megjelenést biztosítsa. A Gold Lashes műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

Felhelyezését műszempilla tanfolyamot végzett szakember végezheti!

A 1D műszempilla hosszabbítás kb. 45-60 percet vesz igénybe.

Szempilla formák

Ajánlott követnünk a saját szempillák méretét, értelem szerűen a belső szemzugba kisebb mérettel kezdjük a felhelyezést, majd fokozatosan növeljük kifelé a méreteket. Egy felhelyezés során általában 3-4 féle mérettel dolgozunk. A keretek között is 2 féle keretet különböztetünk meg:
Természetes szempillasor:
Ebben az esetben a szem közepén helyezkednek el a leghosszabb pillák, és a szem két sarkában méretarányosan kisebb pillákat helyezünk fel.
“Cica” szem:
A szempillasor hosszát „megnöveljük” , a szem külső zugába hosszabb szempillákat teszünk. A belső szemzugból fokozatosan haladunk a szem közepéig, majd hosszabb szempillákkal dúsítjuk a keretünket.

W szempillák
Szempillák dúsítására használjuk, többféle méretben léteznek, előnye, hogy egy szálra 3 szálat helyezhetünk fel, anélkül, hogy „mű” hatást érnénk el. Nem lesz „csomós” a ragasztásunk, mert ugyanolyan elven működnek, mint a „szálankénti” szempilla hosszabbítás. Közkedvelt a ritka szempillákkal rendelkező hölgyek körében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy − kettő =