Szempilla növesztő készítmények

webshop-gl
eylash-enhoner

DERMAHEAL növekedési faktoros szempilla növesztő

A DERMAHEAL szempilla növesztő szérum növekedési faktor tartalmának köszönhetően jelentős hatást gyakorol a hajhagymák sejtosztódására. Hosszabb időintervallumban, aktív növekedési szakaszban tartja a szempillákat, ezáltal dúsabb, egészséges pillákat eredményez. A szempillák természetes úton 4-8 hetente cserélődnek. Növekedési faktorok hatására az anagén fázis megnyúlik. Így érhető el, hogy a természetes úton lejátszódó hajnövekedési ciklusra jellemző adatok a következők szerint változnak:

Természetes szempillaváltás folyamata

Anagen fázisban levő pillák: 10 %

Telogén fázisban levő pillák: 90%

Növekedési hormonokkal szabályozott szempillaváltás

Anagén fázisban levő pillák: 15%

Telogén fázisban levő pillák: 85%

Alkalmazása főként éjszaka javasolt, az ajánlott kezelési kúra legalább 3-8 hét, azonban műszempillát viselő vendégek napi rendszerességgel hosszú távon is használhatják. Összetétel: sh-polipeptid-1, sh-polipeptid-11, sh-polipeptid-3, hialuronsav, biotin, multivitaminok, aminosavak. A termék hatékonyságáról mi sem tanúskodik jobban, mint a Dermaheal cég által publikált klinikai teszt eredmények:


DERMAHEAL Bio-peptides szempilla növesztő

A DERMAHEAL szempilla növesztő szérummal egyedülálló eredményeket érhetünk el a szempilla regenerálás és hosszabbítás területén. A bio-peptid, hialuronsav, biotin hatóanyagok kombinációja stimulálja a mátrix sejtek osztódását, ezáltal elősegíti az egészségesebb, hosszabb és dúsabb szempillák növekedését. Alkalmazása főként éjszaka javasolt, az ajánlott kezelési kúra legalább 3-8 hét, azonban műszempillát viselő vendégek napi rendszerességgel hosszú távon is használhatják.

Összetétel:

  • acetil-dekapeptide-3 (Rejuline),
  • oligopeptid-42 (CG-Fibramin),
  • decapeptid-10 (CG-Keramin2),
  • hialuronsav,
  • biotin,
  • multivitaminok,
  • aminosavak.

A termék hatékonyságáról mi sem tanúskodik jobban, mint a Dermaheal cég által publikált teszt vizsgálati adatok: Keratinociták és fibroblasztok sejtnövekedésének alakulása a termék fő hatóananyaga (Rejuline: acetil- dekapeptid-3) használata estén:

sejtnövekedés-alakulása

Keratinociták és fibroblasztok morfológiai változásai Rejuline 72 órás alkalmazását követően:

Keratinociták és fibroblasztok morfológiai változásai

Dermaheal klinikai teszt eredmények 8 hetes kezelési kúra estében:

8 hetes kezelési kúra

>> Tovább a Webshopba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − tíz =