Utóápoló termékek

webshop-gl

Szempillaspirálok


Max2-Gyogynovenyes-szempillaspiral-8mlTermészetes szempilláink védelmére kevés gondot fordítunk, gondolunk itt arra, hogy tetszetős reklámok hatására sokan megvásárolnak a neves termékeket, amelyek esetleg elérik a kívánt hatást, ámde hosszú távon szempilláink töredezettségét, illetve ritkulását eredményezhetik. Az olajos alapú szempillaspirálok kőolaj származékokat tartalmazhatnak, amik kimutatottan károsíthatják saját szempilláinkat.

A JB Cosmetics vizes bázisú szempillaspiráljai kopernikusz pálma viasz, méhviasz és méhpempő összetevőiknek köszönhetően kíméletesen ápolják szempilláinkat, sőt kifejezetten ajánlottak műszempillát viselőknek is. Naponta használhatók, akár érzékeny szemre is.
Eltávolításuk vizes bázisú lemosóval ajánlott.

Fixálók


Max2-Fixalo-applikatorral-10mlRendkívül tartós, ellenálló réteggel vonja be a természetes és a műszempillákat is.
Használatával megóvhatjuk a pilláinkat a környezetkárosító hatásaival szemben, elkerülhetjük töredezettségét. Műszempillák tartósságát jelentősen meghosszabbítja.
Használata hetente ajánlott, szempilla spirálozás előtt.
Csukott szem mellett, a kupakba épített ecsetes applikátorral vékonyan simítsa át a szempillákat, majd hagyja megszáradni, ami kb. 2 percet vesz igénybe.

Tonik


Max2-Gyogynovenyes-szempilla-Tonic-10mlCsak a saját pillák ápolására kifejlesztett olaj tartalmú termék, mellyel erősíteni, regenerálni tudjuk a szempillákat. Ha hosszabb távon viseljük a műszempillákat, néha érdemes szünetet tartani, hogy a saját szempillák megerősödjenek. Mivel egy mű védelmet kap a szem a műszempillákkal a külső környezeti hatások ellen, így picit lelassul a saját szempillánk növekedése. Ez egy teljesen természetes folyamat, ahogy utána ha nincs műszempilla a regeneráció is. Normál esetben ez 2-3 hónap, de ha ápoljuk, tápláljuk a pillákat ez lecsökkenhet akár 1-2 hónapra is. Ha csak egyébként a természetes pillát szeretnénk erősebbé tenné, ápolni, akkor is kiváló.

Göndörítő


exkluziv-elemes-zempilla-gondorito-feketeMég szebb ívet varázsolhatunk mind a mű, mind a természetes szempilláknak. Használata: Bekapcsolt állapotban várunk 10-15 másodpercet, míg bemelegszik a fej. Ezután a vendég becsukja a pilláit, és mintha spiráloznánk, elindulunk szép lassan felfelé a szempillán. Körülbelül a felénél egy ívet nyomunk a szempillára, és ezt 5-10 másodpercig tartjuk is egy helyben, úgy, hogy folyamatosan az ívet nyomjuk a pillára. Ezután szép lassan elindulunk felfelé. Ezt megismételjük mindenhol a pillákon 2-3x. Ez a hatás pár órás, de tartósabb, ha ráspirálozunk. Nagyon szépen meg tudjuk vele igazítani a műszempillákat is, ha kuszák, egymásra fekszenek

Protein eltávolító korongok


protein-remover-padsA ragasztó csak speciálisan előkészített felületen tud erős kötést létrehozni. Általános sminklemosással még a szempillákon marad a védelmező protein réteg, ami a ragasztás erejét csökkenti.

A proteinen kívül tökéletesen eltávolítja még a szempillákról a port, olajat, sminket. Fixálóval pótoljuk vissza a szükséges védőanyagokat.

Szempilla fésű / kefe


ketfunkcios-kefe-es-fesu-10-db-eldobhatoKifejezetten a szálas vagy soros műszempilla sérülésmentes kifésülésére, igazítására lett kifejlesztve. Reggelre a műszempilla szálak kicsit összekuszálódhatnak, ilyenkor szakszerűen ki tudjuk fésülni a pillákat segítségükkel. Nem gyengítik a műszempillák tartását.