W sűrítő műszempillák

A Gold Lashes W sűrítő műszempillák legyező alakban 3 műszempilla szálból előre összeállított szempilla tincsek. Felhelyezésük megegyezik az 1D műszempillák felhelyezésével, annyi a különbség, hogy ebben az eseteben 1 természetes szempillára 3 műszempillát applikálunk. Leginkább azoknak ajánljuk, akiknek ritka természetese szempillájuk van. Ezzel gyönyörűen besűríthetjük vendégeink ritka szempilláit.

Cégünk széles választékban kínál W műszempillákat

Vastagság

0,10mm
Abban az esetben ajánlott, mikor vendégünk minimális változtatást szeretne vagy nagyon világos-vékony pillákkal rendelkezik. Kiváló 2D duplzó technikához!

0,15mm
Legkeresettebb vastagságú műszempilla. Általában a saját szempillákkal megegyező vastagságú, így a legtermészetesebb hatást kelti. Puha, fényes és könnyen illeszkedik a saját szempillánk vastagságához.

0,20mm
Tartunk raktárkészleten a 0,20mm vastagságból is azonban tapasztalatunk szerint ezek már megterhelik a természetes szempillákat és hamarabb leeshetnek a természetes szempillával együtt. Kivételes alkalmakra, rövid ideig tartó viselésre ajánljuk.

Ív

J-curl
Az általánosan elterjedt J-curl pilláknál íveltebbek, de tövüknél egyenesebbek, így észrevehetetlenül illeszthetők a természetes pillákhoz. A GOLD LASHES legújabb gyártás- technológiájának köszönhetően dúsabb hatásúak és rendkívül könnyűek.

C -curl
A C-curl szempillák a J-curl műszempilláknál íveltebbek, kifejezetten csábos külsőt kölcsönöznek viselőjüknek. Mélyen ülő szemeknél, illetve rejtett szemnél, szemüveget viselő vendégeinknek kifejezetten ajánlott az íveltebb műszempillasor.

D -curl
Extra íveltségű, elsősorban azoknak ajánljuk akiknek nagyon íveltek a saját pilláik Egyes szemformák esetében kombinálni is lehet a C-curl szempillákkal.

Hossz

8-9-10-11-12-13-14-15mm

MIX tálcás kiszerelésben is elérhető!